Finally!

Posted by on August 2, 2010 at 6:22 pm.

Sweet sweet haul, how I have missed you! <3 And how I have missed you TD! So much that I am expecting another order this week. Heh.

(Sorry for crappy pics)

China Glaze Emerald Fitzgerald

Orly Royal Navy & China Glaze Midnight Mission

China Glaze First Class Ticket & Bogie

China Glaze Raspberry Festival & Riveter Rouge

China Glaze Cherry Pie & Orange Marmalade

7 Comments

 • Sminkan says:

  Jättekul med paket! Jag fick också idag! Sen är ju inte jag något fan av TD men vad sjutton, de är ju inte dåliga. Lite slöa bara. Och så har de så rörig hemsida. Nå, det är ju bra att de är tillbaka igen med sina Flat Rate-boxar. Många gillar ju dem. Jag hade inte gjort en order hos TD på två år förrän nu i sommar… :D

  • krex says:

   jag tycker inte att td är segare än andra, dessutom har de ju betydligt mindre rörig hemsida än tex 8ty8 ^^ och pga av flat rate-boxen så blir ju lacken billigare .D

 • Biba says:

  OMG, what a great haul! *drool*

 • Chantal says:

  Is Transdesign shipping internationally again?

 • Sminkan says:

  Okej, 8ty8 är också röriga. :D
  Säkert olika från gång till gång med hur fort det går men jag har haft enorm tur med 8ty8. Menade inte att dissa TD så hårt som det lät, var mer en betraktelse över att jag för första gången på två år handla där och som alltid fått vänta i två veckor, vilket är mer än dubbelt av leveranstid från 8ty8. Jag är så otåligt lagd så jag vill ju ha lacken NU när jag beställer. Sen brukar ju TD få in vissa märkens nyheter snabbare, alla fall förr. Det är ju ett plus på deras konto. :D

 • Arrianne says:

  Ohh, I can’t wait to see your 09 Summer swatches! Raspberry Festival was my first ChG. <3

Trackbacks / Pingbacks