Random swatches and thoughts

Posted by on July 14, 2010 at 8:59 pm.

I am currently trying to do swatches of all my polish. Today I did three china glazes, from the up and away collection.

Heli-Yum. It’s not that red IRL, it’s a lot more pink, och berry maybe. Awesome application!

Sugar High. Medium pink creme. Not that much to say about it.

Something Sweet. This one has a bit tricky formula .//

So, I was thinking about how much it matters who is swatching something. When the first swatches of the new china glaze vintage vixen collection came, I was very… “meh” about it. Didn’t like it. Now a lot more swatches is out, and after seeing it on some blogs, I went from “meh” to “HAVE TO HAVE IITT”. Interesting how much difference it makes, huh? Are you like that too? And if so, do you know why and what you prefer, and what makes you want a polish?

4 Comments

 • Danielle says:

  I know exactly what you mean about that collection, I felt the same way!

 • Sminkan says:

  Jag ville ju ha Vintage Vixen från första stund men ja, jag förstår vad du menar. Bra, tydliga bilder utan kladd är viktigt, och på snygga naglar. Usch, nu får jag själv lite ångest som aldrig är kladdfri, sällan har snygga naglar och inte alltid har så himla bra och tydliga bilder heller, men min egen blogg är ju inte den jag kollar i när jag ska köpa nytt. ;D
  Jag har dock en tendens att köpa lack “osedda” bara på flaskbilder så jag är ju knäpp på alla sätt.

 • Nailtastic says:

  Jag håller med om att swatches är viktiga. Många lack ser lite “meh” ut i flaskan, men väl på nageln är de magiska. Men ibland klickar jag hem lack utifrån flaskbilder också.

 • Honi says:

  Dom ser superfina ut, gillar verkligen det mittersta :) Och det nedersta har en sån härlig färg!

Trackbacks / Pingbacks