New features

Posted by on May 29, 2010 at 10:37 pm.

Just a quick note! I have now added two new pages in the menu to the right, one with a list of my lemmings (it’s loong, and far from complete!) and one with a list of my current stash, the ones I have swatched I’ve linked to the photo.

Oh, and a little reminder, don’t forget to enter my giveaway/contest! I want as many naming theme suggestions as possible! You find the giveaway HERE.

2 Comments

 • Sminkan says:

  Har du ett bra byte så kan jag lätt offra Barielle Blackened Blue och Color Clob Velvet Rope. Hade glömt att jag har dem. Tror Velvet Rope är oanvänd till och med. :D

 • PolishPig says:

  Hej,
  Snyggt med listor, något jag också skulle kunna tänka mig (i alla fall på lemming-sidan)

  För förvaring har jag ett tips:
  http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=900762

  Såna plastboxar använde jag innan jag gick över till Helmer, det får plats en 30-40 lack i en sån där, beroende på hur stora flaskorna är. På toppen kan man ha Konad-plattor, nagel-stickers, penslar och sånt jpx. (jag har en 6-7 stycken över om du vill ha, men frakten kanske blir billigare med Panduro)

  Förresten, jag har ett kattungeförslag. Inget tema men en av dem borde heta Pixel (passar både till tjej och kille).

Trackbacks / Pingbacks